Säännöt

 1. Arvonnan järjestäjänä toimii Suomen Sokeri Oy, Sokeritehtaantie 20, 02460 Kantvik (myöhemmin tässä tekstissä “Arvonnan järjestäjä”).
 2. Arvonta-aika alkaa 22.10.2015 ja päättyy 18.12.2015 klo 12:00. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yli 13-vuotiaat luonnolliset henkilöt. Alle 15-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.
 3. Osallistuakseen arvontaan tulee kilpailijan ladata kuva tai video Instagramiin tai Twitteriin aihetunnistein #ihanitsetehty #jouluhetki.
 4. Kaikki #jouluhetki -merkityt kuvat ja videot kerääntyvät automaattisesti kampanjasivulle https://ihanitsetehty.dansukker.fi. Arvonnan järjestäjä moderoi kampanjasivun kuvavirtaa lain ja hyvän maun mukaisesti. Kuvia ja videoita voidaan poistaa kampanjasivulta ilman erillistä ilmoitusta.
 5. Kilpailuun ei hyväksytä mukaan kuvia tai videoita, joihin ei ole merkitty molempia kilpailutunnisteita. Osallistumisten määrää ei ole rajattu ja kilpailija voi osallistua arvontaan useammalla kuvalla ja eri kanavista.
 6. Lain mukaan osallistujan valokuvassa tai videossa ei saa näkyä muiden yritysten tuotteita tai tuotemerkkejä niitä suojaavien immateriaalioikeuksien vuoksi. Ainoastaan Suomen Sokeri Oy:n omat tuotemerkit saavat näkyä kuvissa ja videoissa. Kilpailun voittajaksi tai yleisönsuosikiksi ei voida valita sellaista teosta, joka rikkoo näitä immateriaalioikeuksia. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden poistaa hyvän maun tai lain vastaiset kuvat ja videot kampanjasivulta.
 7. Arvonnan järjestäjä arpoo viikkovoittajan osallistumissääntöjen mukaisista kuvista ja videoista joka viikko (aina perjantaisin, 30.10./ 6.11./ 13.11./ 20.11./ 27.11./ 4.12./ 11.12 ja 18.12.). Arvonta-ajan umpeuduttua kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan pääpalkinto.
 8. Arvonnassa arvotaan viikottain Dansukker-tuotepaketti (yhteensä 8 pakettia, á arvo n.10 €) sekä yksi pääpalkinto, 300 euron Superlahjakortti.
 9. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinnot toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.
 10. Arvonnan järjestäjä ottaa yhteyttä kuvakisan voittajiin pyytämällä voittajia lähettämään yhteystietonsa kisan ylläpidolle yksityisviestillä.
 11. Osallistumalla Arvontaan osanottajat myöntävät Arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Lisäksi Arvonnan järjestäjä voi ilman erillistä suostumusta julkaista voittajan osallistumiskuvan tai -videon asiaankuuluvilla tekijänoikeusmerkinnöillä sosiaalisen median kanavissaan. Muihin markkinointitarkoituksiin osallistujien valokuvia ja videoita ei käytetä ilman erillistä ilmoitusta ja suostumusta.
 12. Voittajien yhteystietoja käytetään ainoastaan palkintojen toimittamiseen ja tämän jälkeen yhteystiedot hävitetään. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä niitä käytetä markkinointitarkoituksiin.
 13. Järjestäjä maksaa lakisääteiset arpajaisverot.
 14. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden hylätä Arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Arvonnan järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.
 15. Arvonnan säännöt ovat nähtävissä internetissä: https://www.ihanitsetehty.fi/saannot
 16. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) Arvonnan osallistumisen yhteydessä.
 17. Erityisesti huomioitavaa on, että Arvonta ei ole Facebookin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan Järjestäjän käyttöön, ei Facebookin tai vastaavan median.

[separator style_type=”none” top_margin=”20″ bottom_margin=”20″ sep_color=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””]

[button link=”https://ihanitsetehty.dansukker.fi/” color=”custom” size=”medium” type=”” shape=”” target=”_self” title=”Takaisin” gradient_colors=”#cc4d67|#cc4d67″ gradient_hover_colors=”#cc4d67|#cc4d67″ accent_color=”#ffffff” accent_hover_color=”#ffffff” bevel_color=”” border_width=”” shadow=”{{shadow}}” icon=”fa-angle-left” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ alignment=”left” class=”” id=””]Takaisin[/button]